Locatie

Theater de Kampanje
Willemsoord 63
1781 AS Den Helder

Routebeschrijving
Per trein / OV
Er gaat een rechtstreekse trein, elk half uur van Alkmaar naar Den Helder.
De hoofdentree van de Kampanje op Willemsoord ligt op 900m (+/- 10 minuten lopen) vanaf het treinstation Den Helder CS.

Looproute
Het station uit, rechtsaf de Beatrixstraat in (Boons Viswereld), de winkelstraat tot het einde uitlopen. Bij de Weststraat linksaf en vervolgens rechtsaf over de wandelbrug. Hier volgt u de bewegwijzering naar de hoofdingang van de Kampanje.

Auto
Met de auto naar Den Helder, uit andere richtingen dan uit Haarlem of Alkmaar zelf, kan het beste via de A7 langs Hoorn en via Den Oever. Dat is hemelsbreed langer dan via Alkmaar, maar veel sneller en rustiger.
- Op het knooppunt Zaandam A7, volg E22 richting Hoorn/ Leeuwarden
- Neem na 59 km afslag Den Oever (afslag 14)
- Ga na 500 m linksaf de Rijksstraatweg (N99) op richting Den Helder
- Volg de blauwe ANWB-borden met Den Helder en Texel.
- Volg in Den Helder het verkeerbord richting Willemsoord
- Sla op het terrein van Willemsoord direct rechtsaf, en u rijdt rechtdoor richting het theater

Parkeren
Op het parkeerterrein van Willemsoord Zuid kunt u gratis parkeren.

 

School 7 Den Helder

Onderweg naar de congreslocatie Theater de Kampanje loopt u langs de Beste Bibliotheek van 2017: School 7. Deze nieuwe bibliotheek in het hart van Den Helder is een prachtig verbouwd schoolgebouw en verbindt het stadscentrum met de binnenhaven. Sinds de opening in april 2016 telt School 7 ruim 10.000 bezoekers per maand. De bibliotheek is in Den Helder echt ‘de huiskamer van de stad’ geworden, waar mensen komen om elkaar te ontmoeten, te werken, een activiteit te volgen of de krant te lezen. Ook jongeren weten de bibliotheek in toenemende mate te vinden. De kleine theaterzaal wordt gebruikt voor lezingen en bijeenkomsten. En er kan zelfs getrouwd worden in School 7. Medebewoners zijn de Helderse Historische Vereniging en de Helderse Volksuniversiteit, die al haar cursussen in de bibliotheek programmeert.